post

Om det inte är läge att boka en weekend på hotell just nu kan man investera i hemmet istället och använda semesterpengarna åt att få hemmet att kännas mer som ett hotell med ny, snygg design. Många av oss spenderar extra tid hemma nu och då tycker vi att man ska unna sig lite vardagslyx för att skapa en guldkant i vardagen. Just nu är det rea på Marimekko produkter som kaffekoppar, tallrikar, grytlappar och örngott. En av de stora fördelarna med detta märke är så klart att deras färgglada estetik också sprider glädje i hemmet!

Kristallkronorna gör en comeback 2021 så om interiören hemma tillåter det kan ni fundera på att investera i en fin kristallkrona från populära varumärken som Markslöjd eller Lene Bjerre. Trenderna uppmuntrar oss att ta ut svängarna lite mer än vanligt under 2021, så var inte rädd för att testa något nytt!

Uppdatera köket med en sprillans ny riskokare från OBH Nordica för att göra det enklare än någonsin att tillaga perfekt ris. Hamilton beach är också ett bra märke som tillverkar köksmaskiner av hög kvalitet och smarta lösningar som gör att det blir mycket smidigare och roligare att mätta familjens magar.

Vi ser fram emot ert nästa besök! Men under tiden önskar vi att ni prioriterar er säkerhet och ser till att ni har det tryggt och lyxigt där hemma. När säsongen tar fart kommer vi att erbjuda bra paket och rabatter, så kom ihåg att bokmärka vår hemsida och håll ett öga på bloggen.