post

För er som ska unna er en natt på hotell under jul- eller nyårshelgen kan det passa bra med några tips gällande packningen. Det blir väldigt lätt alldeles för mycket packning så fort man ska ut och resa någonstans, även om det bara rör sig om en natt på hotell. Fullproppade necessärer, en hög med böcker, både laptop och surfplatta och alldeles för många ombyten… det går snabbt och vips så är hela resväskan full. Sedan kanske man blir frestad att packa ner flera par skor trots att det inte alls är nödvändigt!

Om vi säger så här: det räcker med ett begränsat antal sminkprodukter – du behöver inte packa ner hela utbudet från Isadora när du ska sova på hotell en natt. Sätt dig ner och planera exakt vad du ska ha på dig och packa en extra tröja eller kofta om vädret skulle bli lite kallare, istället för att ha en helt annan outfit utifall det blir några grader kallare. Planera det så att du kan använda ett par skor under hela resan med max ett extra par, det räcker långt! Du kommer känna dig så mycket lättare och friare med en lättare packning.

Det är verkligen en skön känsla när man lär sig att packa lätt och när man vet precis vad man ska ha på sig så slipper man dessutom att tänka mer på det och kan ägna sin tid och energi åt att njuta av resan istället. Så vi föreslår att du lämnar den där bokhögen och laptopen hemma.