Det finns många möjligheter för dig att boka in lite lyx och trevlig avkoppling i vardagen. Utöver Sveriges utbud av lyxiga restauranger och upplevelser som du kan testa på. Men ingenting slår ett besök på ett riktigt lyxigt spahotell som faller dig i smaken. Här har du mycket att välja mellan och vi vill passa på att tipsa om våra favoriter!

Stenungsbaden

Ett riktigt trevligt och lyxigt spahotell är Stenungsbaden. Här kan du välja mellan flera olika typer av behandlingar och kan också bo med vacker utsikt över vattnet och i ett riktigt fint rum som du kommer trivas i. Tack vare flera paketerbjudanden och kampanjer som du kan ta del av, behöver vistelsen nödvändigtvis inte bli alltför kostsam. Kika på stenungnsbaden.se för att boka in ett besök och även läsa mer av vad som ingår i varje paket.

Grand Hotel

I Stockholm hittar du kanske Sveriges allra lyxigaste spahotell Grand Hotel. Men du behöver nödvändigtvis inte boka ett spapaket för att njuta av din vistelse. Designen och inredningen är en tillräcklig anledning för att boka in en natt på detta vackra hotell som ligger mitt i storstaden. Här har du nära tillgång till några av Stockholms bästa krogar och restauranger, men även flera shoppinggator i området som lockar.

Om du vill få en upplevelse som du sent ska glömma, så kan du förutom hotellets klassiska rum även boka in dig på någon av lyxrummen. Här ingår både privat biosalong, fantastisk utsikt över Stockholm och även mer yta att röra dig på. Allt inrett i vacker design och möbler!