Att ha småbarn och att uppleva olika saker är det många som ser svårigheter i eller till och med som omöjligt. Men det behöver inte vara svårare än vad man gör det till. Det är klart att du kanske inte ska simma med hajar eller hoppa fallskärm tillsammans med ditt lilla barn eller bebis. Men ni kan helt klart uppleva andra lite mer stillsamma saker tillsammans. 

Många tycker att det är svårt att uppleva och göra aktiviteter tillsammans med små barn för att det inte finns något bra sätt att bära barnet på. Från och med nu är det dock ingen ursäkt eftersom att du här blir introducerad för bärstolar. Dessa stolar är perfekt att fästa på ryggen, spänna fast barnet och sen ta er ut på den aktivitet ni ska göra. 

Aktiviteter med barn

Vad finns det då för aktiviteter man kan göra tillsammans med barn? Jo man kan bland annat vandra i miljöer som inte är farliga för barnet på något sätt och få se platser på jorden som man inte trodde fanns. Det är alltså inga problem att ha med ditt lilla barn eller bebis på en aktivitet – så länge det inte skadar barnet. 

Så pausa inte ditt liv bara för att du har små barn. Utan inkludera dem i de aktiviteter du vill göra genom att ta hjälp av olika hjälpmedel. Ibland kan du behöva vara lite kreativ och anpassa aktiviteterna så att barnen kan vara med – men det är endast din fantasi som sätter gränserna!