post

Även om vi är mitt uppe i sommaren och högsommaren närmar sig med raska steg, så finns det fortfarande tid att komma i “sommarform” med smarta smoothies och juicer. Det handlar inte bara om figuren utan även om hälsan och när det är varmt ute så är det så mycket naturligare att hålla sig till lätta måltider som går att mixa ihop i en blender. Snabbt, enkelt, gott och hälsosamt.

Om ni ska åka på semester och bo på hotell i sommar passar det fint med en liten blender som är lätt att packa ner i resväskan. Även för dagsturer passar det perfekt med en så kallad “Mix and Go” smoothie blender i borstat stål, som funkar som så att man mixar direkt i sin “to go” container. Så smart!

Gå in på webbutiken Kökets Favoriter för ett brett utbud av mixers och blenders av kända och pålitliga varumärken som Electrolux, OBH Nordica, Philips och Raw. Många av maskinerna är så starka att man kan mixa i princip vad som helst och vissa är till och med batteridrivna – perfekt för en hajk, vandring eller en dag på stranden!

När du är inne på Kökets Favoriter kan vi också rekommendera deras vattenkokare i glas. De finns i olika storlekar och format, men det som är så bra med just vattenkokare i glas istället för plast är att man inte behöver oroa sig över några tillsatsämnen eller kemikalier och de är också bättre ur miljösynpunkt.