post

På hotell jobbar man ofta med att det ska vara snyggt och smakfullt. Att hitta många soffbord i vackra färger är inte något märkligt utan mer vad man faktiskt kan förvänta sig. Modernt, fräscht och ett ställe där det finns mycket att se. Ska man inreda hemma är det faktiskt inte en dum idé att åka runt och hämta inspiration från olika hotell runt om i världen. Det är sällan det går och kopiera stilen rakt av utan plocka det bästa från alla ställen och anpassa till det egna hemmet.

 

Om man ser något på ett hotell som man verkligen älskar ska man inte vara rädd för och ställa frågan varifrån en produkt kommer. Ibland kan det vara lokala konstnärer som bidrar och andra gånger kan man bli förvånad över varifrån saker kommer. Det kan vara både billiga och massproducerade till dyra och väldigt exklusiva saker.

 

Är det dags att inreda hemma bör man därför inte bara stirra på en viss möbel utan försöka se helheten med färger, tyger och allt som händer i ett rum. Ofta är allt kombinerat för att fungera väl tillsammans, och att då bara plocka ut en liten del av det kan ofta göra att det inte alls passar som man hade tänkt sig. Ta med en god vän eller någon annan som du håller kär och upplev några hotellnätter samtidigt som ni samlar inspiration och tips. Då ni ser något som ni verkligen tycker är snyggt, stanna upp och ta en bild på det!