Gillar du hotell? Testa ett kontorshotell!
En av anledningarna till att vi gillar att bo på hotell är att det ger ny inspiration att byta miljö. På samma sätt ger det faktiskt nya intryck att arbeta på en ny plats. Det behöver inte vara ett nytt jobb, utan det kan räcka att byta miljö och göra samma jobb för att det ska leda hjärnan i nya banor.

Convendum erbjuder smarta kontor Stockholm för dig som är intresserad av att testa en ny form av arbetsplats. Ett coworkingspace är en lokal där det finns både kontorsrum och stora gemensamhetsytor som underlättar umgänge och nätverkning. Om du tycker det låter spännande och är i behov av att få en energiboost på jobbet är det här verkligen ett alternativ vi kan rekommendera att du provar på. De olika ytorna ger dig möjlighet till olika arbetssätt som passar för olika delar av jobbet.

Nätverkning och nya idéer

Vi matas dagligen med information om hur viktigt för våra karriärer det är att ha ett nätverk. Så vad kan då vara bättre än att bli en del i ett kontorsnätverk? Varje gång du går till kontoret hos Convendum kommer du träffa kollegor som jobbar i andra branscher och med andra saker. Det kommer ge dig helt nya infallsvinklar och hjälpa dig att se dina egna svårigheter i nytt ljus och kanske lösa dem på ett helt nytt sätt.

Och precis som på hotell ingår det frukost hos Convendum. Ett perfekt tillfälle att få i dig en lyxig frukost samtidigt som du pratar med dina kontorskollegor om stort och smått.