Snart är den här, den glittrigaste och mest sprittande av fester – nyårsfesten! I år byter vi ju även decennium och går från 10-talet till 20-talet, så om det är något år man vill fira lite extra så är det i år! Om du liksom vi tycker att det är lyxigt att bo på hotell så är vårt bästa tips att boka ett hotellrum och fira nyår på hotell!

De allra flesta hotell har nyårserbjudande med övernattning och nyårsmiddag inkluderat. Boka ett paket till dig och familjen, och så är planeringen av nyårsfirandet klart på ett kick! Ingen stress, ingen matlagning, inga inbjudningar, ingen dukning, ingen diskning. Istället är det bara att sätta sig vid ett dukat bord och njuta av mat, dryck och samvaro.

Packa finkläderna och passa på att lägga tid på att klä upp er riktigt ordentligt istället för att förbereda kalaset. Köp äkta löshår online för att fixa till en riktigt glammig frisyr. På med klänning och klackar. Vit skjorta och slips eller fluga. Låt det ta tid, och njut av ett glas bubbel under tiden för att komma i stämning.

Men kompisarna då?

Jamen, se till att de också bokar ett nyårspaket så firar ni tillsammans, fast utan att någon av er behöver stå för värdskapet och förberedelserna! Istället har ni hela dagen att umgås med varandra, prata om året som har gått, och vad som komma skall.

Är ni flera sällskap som bor på samma ställe så kan ni självklart äta middagen tillsammans. Efteråt går ni ut och skålar för det nya året och njuter av fyrverkerierna. Är det någorlunda stora barn med i sällskapet brukar de vara fenomenala på att roa varandra.

Extra lyx – boka ett spa-hotell

Om ni bestämmer er för att fira nyårsafton på hotell så kan ni lyxa till det ännu mer genom att välja ett spa-hotell. När ni har checkat in så byter ni om till badkläder och ägnar eftermiddagen åt att komma ner i varv i varma bassänger, bastu och bubbelpool.

Det allra bästa – hotellfrukost

Det allra bästa med att fira nyårsafton på hotell är nog ändå att när ni vaknar på nyårsdagen är det bara att gå ner och njuta av en storslagen frukostbuffé! Ett i vår mening perfekt sätt att inleda det nya året och årtiondet!