post

Om det är något vi har lärt oss i år så är det att man inte behöver åka till andra sidan jordklotet för att ha det bra! Sverige har så mycket att bjuda på, oavsett om man vill ha sol och strand om sommaren, spännande vandringsleder och cykelturer om hösten eller kanske en skön helg i Stockholm med god mat, shopping och allt som staden har att bjuda på.

Med ett hotellpaket Stockholm får du dessutom en massa på köpet. Vad sägs om paketet “Icebar Stockholm”, som kommer med ett besök på populära ICEBAR, som är den häftiga baren skapad av världens kändaste ishotell ICEHOTEL. Med det här paketet får ni bo på Nordic Light Hotel och sedan ingår det en vistelse till isbaren.

Bäst shopping i Stockholm hittar ni på Drottninggatan, Götgatan, Hamngatan och Birger Jarlsgatan – för att nämna några få exempel. Strosa runt på de vackra gatorna i Gamla Stan och njut av det kreativa utbudet av mode, konst och till och med teknik. Det finns alltid en anledning till att sätta sig ner på ett café eller en restaurang och ta en paus mellan butikerna.

Stockholm här känt världen runt för sin vackra arkitektur, så kom ihåg att vända blicken upp då och då för att njuta av de fina byggnaderna runt om i staden. Vi kan alltid hjälpa er att boka en guidad tur om ni vill få mer information om vad som finns tillgängligt i vår vackra stad, oavsett vad ni har för intressen!