post

Är du sugen på en get away till fjällen?

Nyfallen snö, blå himmel och sol, branta backar och ett knastrande underlag. Vad vore bättre än en resa till fjällen? Ta med vännerna eller familjen, packa skidorna och dra iväg på en resa med skidåkning, umgänge, afterski och mysiga hotellrum.

Att åka på skidresa är en rolig aktivitet för både stora och små, nybörjare såväl som mer rutinerade, alla älskar att åka till fjällen. Miljön och omgivningarna går inte att jämföra med någonting annat utan en skidresa är en upplevelse på en egen nivå. Boka en skidresa och njut av både fysisk aktivitet och lugn på samma gång.

Boka in dig på det perfekta skidhotellet i Åre och njut av värmen på rummet och en hög service. Unna dig att få ligga i en hotellsäng med de mjukaste lakanen efter en dag i backen när kroppen känns mör. Att bo på hotell i fjällen brukar ge en riktigt lyxig känsla och ge själva skidresan det där lilla extra. Det är ju inte mycket som slår att få vakna upp till en uppdukad frukost med kaffe, varm choklad och färskt bröd på morgonen innan åken i backen väntar utanför dörren. Och det är ju just innan en sådan där lång skiddag som du är värd och behöver den där goda och maffiga frukosten för att orka åka hela dagen. Slipp bädda sängen, städa rummet eller duka undan efter dig, bara njut av att få vara i den vackra miljön och låt skidåkningen vara i fokus.

Boka in dig på ett hotell i fjällen när det är dags för skidresan och du kommer utan tvekan att få en av de bästa skidresorna i ditt liv. Ta vara på din lediga tid och ägna den åt att njuta av den höga servicen på hotell och lägg energin på att låta skidorna ta dig ut på sköna åk i backen.

post

Inred hotellrum med en låg budget

Ett hotellrum ska vara en plats för vila och ro. När en turist besöker en ny plats för att uppleva staden eller kanske gå på en konferens så ska hotellrummet vara platsen där personen kan vila ut och stänga in sig för en stund. Så när ett hotellrum inreds är det viktigaste faktiskt att ge rummet en skön känsla av lugn, det viktigaste är inte hur mycket som spenderas på själva inredningen.

Låt hotellrummet ha en spartansk inredning

När ett hotellrum inreds bör det ha en spartansk inredning. Den som ska bo i rummet har i vissa fall med sig en hel del personliga saker såsom kläder, dator, telefon, hygienartiklar, skor, väskor med mera. För att personen ska kunna få plats med dessa personliga saker är det bättre att rummet i sig inte har massor av prylar och detaljer som tar upp plats och skapar oordning. Låt därför rummet inredas stilrent och spartanskt. Låt de viktigaste såsom säng, sängbord, spegel och en plats för förvaring vara de huvudsakliga inredningstingen. För att skapa en mysig känsla i hotellrummet kan också posters och träramar från Artiks hängas upp på väggarna. När rummet inreds på detta mer spartanska sätt blir det enkelt att hålla en låg budget.

Köp begagnade varor

Ytterligare ett sätt att låta budgeten hållas låg är genom att köpa begagnade möbler. När dessa inköp görs är det dock viktigt att möblerna är hela och rena. Ett sätt att få tag på bra begagnade möbler till hotellrum är att faktiskt se om det finns något hotell som har gått i konkurs och i så fall köpa det hotellets möbler.

När inköp av begagnade möbler köps in till hotellrum så behöver det faktiskt inte vara likadana möbler från rum till rum. Att inreda rummen olika ger hela hotellet en viss personlighet och karaktär och var rum blir unikt.

Låt hotellrummet vara en plats för vila och ro och se till att inreda spartanskt med en låg budget.