Visst har du något att fira i år? En födelsedag, ett jubileum, ett nytt jobb, sommaren… Det finns mängder av anledningar att fira. Eller så firar du ändå, helt utan anledning. För visst är det bland det roligaste som finns att vara bland vänner, ta sig en drink och bara umgås?

Självklart funkar det finfint att ordna fest hemma, och hemmafester är ju supermysiga. Men ibland vill man göra något annat än det vanliga och förväntade, och då har vi lite tips som kan hjälpa dig att tänka lite nytt.

Hyr en relaxavdelning

Idag är det lite av en klassiker att åka på spa. Nackdelen med det är att det nästan alltid är andra, okända, människor där samtidigt. Men om du hyr hela stället, till exempel en härlig relax i Bålsta, kommer du undan det problemet.

Du och dina vänner får ha hela stället för er själva, och kan umgås och njuta i en annorlunda och avslappnande miljö. Sitt i den varma bassängen och skvallra, eller ta ett dopp i jacuzzin och smutta på en drink.

Boka chef’s table på en restaurang

Ett roligt sätt att umgås är att boka ett chef’s table på någon restaurang. Chef’s table är ett bord som är placerat så att du kan se kockarna under tiden de arbetar. På vissa restauranger får du till och med sitta i köket, och kan verkligen ta del av matlagningen på nära håll.

Ofta serveras det en unik specialmeny vid chef’s table, vilket ger er en gemensam smakupplevelse, förutom en trevlig helkväll med fantastisk mat, ypperlig service och goda viner.

Boka en hotellsvit

Ett smart sätt att ha en hemmafest, fast med lyxkänsla, är att boka en hotellsvit för en natt. Ta med massor av bubbel och bjud in dina vänner. Partaja natten lång i en härlig miljö, och när festen är slut kan du krypa ner i en ljuvlig hotellsäng.

Förutom att du slipper städa efter festen så kan du som en ytterligare bonus njuta av en långsam hotellfrukost morgonen efter!

Tänk på att stämma av med hotellet att det är okej att använda sviten för din fest.