post

Nyfallen snö, blå himmel och sol, branta backar och ett knastrande underlag. Vad vore bättre än en resa till fjällen? Ta med vännerna eller familjen, packa skidorna och dra iväg på en resa med skidåkning, umgänge, afterski och mysiga hotellrum.

Att åka på skidresa är en rolig aktivitet för både stora och små, nybörjare såväl som mer rutinerade, alla älskar att åka till fjällen. Miljön och omgivningarna går inte att jämföra med någonting annat utan en skidresa är en upplevelse på en egen nivå. Boka en skidresa och njut av både fysisk aktivitet och lugn på samma gång.

Boka in dig på det perfekta skidhotellet i Åre och njut av värmen på rummet och en hög service. Unna dig att få ligga i en hotellsäng med de mjukaste lakanen efter en dag i backen när kroppen känns mör. Att bo på hotell i fjällen brukar ge en riktigt lyxig känsla och ge själva skidresan det där lilla extra. Det är ju inte mycket som slår att få vakna upp till en uppdukad frukost med kaffe, varm choklad och färskt bröd på morgonen innan åken i backen väntar utanför dörren. Och det är ju just innan en sådan där lång skiddag som du är värd och behöver den där goda och maffiga frukosten för att orka åka hela dagen. Slipp bädda sängen, städa rummet eller duka undan efter dig, bara njut av att få vara i den vackra miljön och låt skidåkningen vara i fokus.

Boka in dig på ett hotell i fjällen när det är dags för skidresan och du kommer utan tvekan att få en av de bästa skidresorna i ditt liv. Ta vara på din lediga tid och ägna den åt att njuta av den höga servicen på hotell och lägg energin på att låta skidorna ta dig ut på sköna åk i backen.